Η εταιρεία μας

Τό 2003, από τη συνένωση του γραφείου των δικηγόρων Θεσσαλονίκης Δημοσθένη Παπαδόπουλου & Στέργιου Κουκούδη, το οποίο λειτουργούσε από το 1970 και του γραφείου του Χρήστου Καζαντζίδη, δικηγόρου Θεσσαλονίκης από τό 1988, δημιουργήθηκε το Δικηγορικό Γραφείο Καζαντζίδης - Κουκούδης & Συνεργάτες.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στελεχωμένο με δυναμικούς και καλά καταρτισμένους νομικούς, το γραφείο μας διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο συνεργατών δικηγόρων σε όλη τη χώρα και συνεργαζόμενων δικηγορικών εταιρειών στην Αθήνα και μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Προσφέρει νομικές υπηρεσίες σε ευρύ φάσμα αντικειμένων, με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα Εμπορικού Δικαίου, Αστικών και Εμπορικών Συμβάσεων, Ενοχικού-Τραπεζικού Δικαίου, Real Estate και Εμπράγματου Δικαίου, οικογενειακού και Κληρονομικού Δικαίου όπως, επίσης, Ποινικού Δικαίου και οικονομικών εγκλημάτων.

Εξέχουσα θέση στη δραστηριότητα του γραφείου μας έχει η παροχή νομικών υπηρεσιών σε ζητήματα real estate, διαχείρισης περιουσιών ημεδαπών και αλλοδαπών καθώς και φορολογικών θεμάτων αγοράς και διαχείρισης ιδιοκτησίας.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ


English
 
Επικοινωνία Χάρτης Ιστοσελίδας Disclaimer